ZONH

Digitalisering van de zorg 
met oog voor de menselijke maat 

Digitalisering & datamanagement

De zorg heeft in het afgelopen jaar een transformatie doorgemaakt op het gebied van digitalisering en datamanagement. De opties om op afstand zorg te bieden zijn toegenomen en ook de mogelijkheden op het gebied van informatie-uitwisseling tussen verschillende systemen worden steeds verder uitgebreid. Hier draagt ZONH graag haar steentje aan bij. Wij vinden het belangrijk dat digitalisering bijdraagt aan het bieden van de juiste zorg op de juiste plek en het toegankelijk houden van zorg voor alle inwoners van Noord-Holland. 

Rol ZONH

Onze adviseurs denken met u mee over de stapsgewijze aanpak, de duurzame inzet van gegevensuitwisseling en de implementatie van digitale middelen. Zij zijn op de hoogte van mogelijkheden voor financiering. 

Wilt u aan de slag met digitale zorg? Neem dan contact op met Simone Bremer-Dijkhuis of met één van de adviseurs in uw regio.

                    Simone Bremer-Dijkhuis

Projecten op het gebied van digitalisering & datamanagement

Regiobeeld Kop van Noord-Holland
In opdracht van het Netwerk Noordkop Gezond voor Elkaar heeft ZONH in samenwerking met Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord en GGD Hollands Noorden een Regiobeeld gemaakt voor de Kop van Noord-Holland.

Informatiemanagement bijeenkomst huisartsorganisaties
Graag nodigen wij huisartsenorganisaties in Noord-Holland Zuid uit voor twee bijeenkomsten data- en informatiemanagement, georganiseerd door ZONH.

Nieuws

Publicaties