ZONH

Samen impact realiseren

 

Project- en Programmamanagement

Samen werken aan gezondheid!

We praten niet alleen over hoe het zou moeten werken, maar zorgen ook dat het werkt. Dat doen wij samen met de juiste partijen. Wij initiëren en faciliteren netwerken, bouwen aan partnerschap en ondersteunen de implementatie van projecten.

ZONH heeft ruime ervaring met project- en programmanagement in de eerste lijn. Bij projectmanagement realiseren wij ideeën die voortkomen uit samenwerking en als doel een verbetering van de zorg hebben.
Bij programmamanagement werken we samen met organisaties over lijnen en domeinen heen. Het draait altijd om een gezamenlijke beweging waarin organisaties, professionals en inwoners een nieuwe rol krijgen om de gezondheid te verbeteren.

ZONH & Duurzaamheid

Als ondersteuningsorganisatie staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het implementeren van duurzaamheidsinitiatieven. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze inwoners, wijken en regio. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst voor de gezondheidszorg. 

Samen werken aan een duurzame zorgsector