ZONH

Wat doet ZONH?

Het implementeren van bestaande interventies en nieuwe innovaties

Wat doet ZONH?

De zorg verandert voortdurend. Als onafhankelijke partner met meer dan 15 jaar kennis van de regio verbindt en ondersteunt ZONH de gezondheidszorg in Noord-Holland. Met daadkrachtig programma- en projectmanagement realiseren wij samen met onze opdrachtgevers oplossingen die mensen helpen een betere gezondheid en welzijn te bereiken.

Hoe doen we dat?

Mono- en multidisciplinair

Binnen de eerstelijn en domeinoverstijgend (nulde, eerste en tweedelijn)

Preventie, cure & care

Wat kost advies van ZONH?

ZONH is een regionale ondersteuningsstructuur (ROS) en kan aanspraak doen op ondersteuningsgelden om uw project te realiseren. Of uw project hiervoor of andere subsidietrajecten in aanmerking komt verkennen wij tijdens een eerste gesprek. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan! 

Wat biedt ZONH tijdens corona?

De impact van het coronavirus is duidelijk voel- en zichtbaar. Door contactbeperkende maatregelen, uitval van personeel en een toenemende zorgvraag zal de druk op de zorg de komende tijd alleen maar toe nemen. ZONH is beschikbaar om u te ondersteunen in deze periode. Klik hier voor meer informatie. 

Onze missie

De beste gezondheid en zorg voor iedereen in Noord-Holland.

Wij zijn een ROS

ZONH is als Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) lid van het landelijk ROS-netwerk; waar kennis over veranderingen in de zorg wordt uitgewisseld.

Jaaroverzicht

Download hier het jaaroverzicht van 2020.

ZONH-magazine

Bekijk hier het magazine van 2018-2019.