ZONH

072 5414600          info@zonh.nl                         Nieuws

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Midden-Kennemerland

MKNL

ZONH realiseert zorgverbetering in diverse gemeenten in Midden-Kennemerland: Uitgeest, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Velsen, Santpoort, IJmuiden

Uw adviseur

Mart Stel is de regio-adviseur in Midden-Kennemerland. Mart is allround senior-adviseur met ruime ervaring in de organisatie van de gezondheidszorg. Van eerstelijn en mantelzorg tot ziekenhuis, ouderenzorg en GGZ. Hij floreert in strategische analyse en advies en biedt graag bestuurlijke support. Mart is specialist in samenwerking, in en tussen teams en in en tussen organisaties. 

Projecten in Midden-Kennemerland

Centrum voor Levensvragen (CvL)
Het CvL is beschikbaar voor bewoners van de regio’s Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland, Midden-Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek-Waterland. Er zijn circa twintig gediplomeerde en erkende geestelijk verzorgers bij aangesloten. Inwoners kunnen hier terecht met vragen over de kwaliteit van leven, het omgaan met ernstige ziekte, verlies van naasten of bij een naderend overlijden. De vrijwilligers van de telefoondienst van het CvL zorgen dan voor de beste match met één van de geestelijke verzorgers.