ZONH

Noord-Kennemerland

Noord-Kennemerland za

ZONH realiseert zorgverbetering in diverse gemeenten in Noord-Kennemerland: Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Langedijk.

Uw adviseur

Chanel Kortekaas is de regio-adviseur in Noord-Kennemerland. Waar zij veel energie uithaalt is om in samenwerking te vernieuwen met een pragmatische aanpak. Door gericht door te vragen komt zij tot de kern. Waarna het vervolgens niet alleen blijft bij planvorming, maar ook implementatie. Als ervaren adviseur en projectleider kan zij snel schakelen, verbanden leggen en resultaatgericht werken.

Pregnant woman holding ultrasound image. Concept of pregnancy, health care, gynecology, medicine. Young mother waiting of the baby. Close-up, copy space, indoors.

Projecten in Noord-Kennemerland

Eerstelijns Verloskundigen Organisatie Noordwest (EVON)
EVON is opgericht om de eerstelijns verloskundigen in Noord-Holland Noordwest met elkaar te verbinden en hun netwerk te versterken. Daarnaast wordt de samenwerking met andere zorgprofessionals in de tweede lijn opgezocht en bestendigd.

 

Centrum voor Levensvragen (CvL)
Het CvL is beschikbaar voor bewoners van de regio’s Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland, Midden-Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek-Waterland. Er zijn circa twintig gediplomeerde en erkende geestelijk verzorgers bij aangesloten. Inwoners kunnen hier terecht met vragen over de kwaliteit van leven, het omgaan met ernstige ziekte, verlies van naasten of bij een naderend overlijden. De vrijwilligers van de telefoondienst van het CvL zorgen dan voor de beste match met één van de geestelijke verzorgers.