ZONH

Goede geboortezorg is de start van een zorgeloos leven

Geboortezorg

ZONH ondersteunt eerstelijns zorgverleners binnen de geboortezorg, door hun netwerk te versterken en hen te ontzorgen op organisatorisch gebied. Hierdoor kunnen geboortezorgverleners focussen op waar zij goed in zijn: zorgen voor moeder, kind en familie. 

Daarnaast is ZONH penvoerder van het landelijk actieprogramma Babyconnect dat wordt uitgerold met diverse stakeholders in de regio Noord-Holland Noord. Babyconnect zal naadloos aansluitende zorg voor moeder en kind(eren) rond de zwangerschap en geboorte bewerkstelligen, door middel van gebruiksvriendelijk informatie uitwisseling tussen cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling.

Rol ZONH

Onze adviseurs denken graag met u mee over beleidsvraagstukken, communicatie-uitingen die passen bij uw doelgroep en het verenigen van uw beroepsgroep. Zij zijn op de hoogte van mogelijkheden voor financiering. 

Wilt u aan de slag met de optimalisering van geboortezorg? Neem dan contact op met onze thema-adviseur geboortezorg of met één van de adviseurs in uw regio.

                   

Geboortezorg adviseur

Projecten op het gebied van geboortezorg

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. De tekst volgt. 

Publicaties

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. De tekst volgt.