ZONH

Samen streven wij naar bereikbare zorg en de beste gezondheid voor iedereen in Noord-Holland

Werken bij ZONH

Een betere gezondheidszorg in Noord-Holland, dat is wat ons drijft. Om dit te bereiken is een optimale samenwerking tussen alle zorg- en welzijnspartijen nodig. We geloven dat een goed georganiseerde en samenhangende zorg nodig is om de zorg voor iedereen in Noord-Holland bereikbaar te houden. Hiervoor zijn continue verbeteringen en innovatie van groot belang. Door impactvolle samenwerkingen en innovatieve oplossingen helpen wij de zorg in Noord-Holland vooruit. 

ZONH is de regionale adviesorganisatie in Noord-Holland voor bereikbare zorg op de juiste plek. Met onafhankelijk, daadkrachtig programma- en projectmanagement helpen wij de zorg vooruit. Dit doen wij met en voor de zorgpartners in Noord-Holland. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Vacatures

Wij hebben op dit moment  zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie

Het team van ZONH bestaat uit gemotiveerde professionals met een passie voor de zorg. Samen streven wij naar bereikbare zorg en de beste gezondheid voor iedereen in Noord-Holland. ZONH biedt een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in een veld dat zich in snel tempo ontwikkelt. Ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle toevoeging zou zijn aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie naar  Angela Kaarsemaker, via a.kaarsemaker@zonh.nl.

werken-bij-zonh