ZONH

 

Samen streven wij naar bereikbare zorg en de beste gezondheid voor iedereen in Noord-Holland

Werken bij ZONH

Werken bij ZONH betekent werken in een organisatie die midden in de maatschappij staat, met de ogen gericht op de toekomst. Wil jij met jouw expertise en advies bijdragen aan een sterkere gezondheidszorg in Noord-Holland?

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.

Open sollicitatie en flexibele schil

Het team van ZONH bestaat uit gemotiveerde professionals met een passie voor de zorg. Zij hebben kennis en kunde van de verschillende zorgdomeinen in Noord Holland, kennen de belangrijkste actoren en zijn ervaren in advisering en projectmanagement. Onze medewerkers hebben ervaring met zorginnovatie, verandermanagement en het organiseren en onderhouden van samenwerkingsverbanden tussen domeinen en over domeinen heen. Samen streven wij naar bereikbare zorg en de beste gezondheid voor iedereen in Noord-Holland. ZONH biedt een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in een veld dat zich in snel tempo ontwikkelt.

Ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle toevoeging zou zijn aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie naar  Angela Kaarsemaker, via a.kaarsemaker@zonh.nl.

Wil je een bijdrage leveren, maar dan op flexibele basis als ZZP’er? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen ZONH. Stuur een bericht naar Angela Kaarsemaker, via a.kaarsemaker@zonh.nl.