ZONH

Yvette Goudsblom

Adviseur

Yvette is adviseur en ondersteunt de netwerkcoördinator palliatieve zorg in de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland en Zaanstreek-waterland. Als projectmedewerker is Yvette betrokken bij diverse projecten op het gebied van palliatieve zorg.

Ze is een organisatietalent met een enthousiaste en actieve rol. Ze is een uitblinker in plannen, organiseren en het aanbrengen van structuur. Yvette werkt in haar functie als projectmanager graag praktisch, efficiënt, effectief en oplossingsgericht. Door haar kwaliteiten toe te passen tijdens haar werkzaamheden probeert zij een ander zo volledig mogelijk van dienst te zijn.

Vanuit haar zorgzame karakter, een goed luisterend oor en een dienstverlenende achtergrond draagt Yvette met veel enthousiasme haar steentje bij aan de beste zorg in de laatste levensfase.

“Ik ben nieuwsgierig en leergierig. Daarnaast denk ik graag mee bij verbeterprojecten die de kwaliteit en toegankelijkheid van de palliatieve zorg in de regio ten goede komen. Ik zorg ervoor dat ik volledig op de hoogte ben van de inhoud en actualiteiten van het project. Ik werk samen met de netwerkcoördinator palliatieve zorg, met haar probeer ik de soms complexe materie om te buigen naar een praktisch, gestructureerd en werkbaar plan.”

Werkgebied:
Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland en Zaanstreek-waterland.

Ervaring in:
          Dienstverlening
          Projectondersteuning
          Procesoptimalisatie

Competenties:
          Plannen
          Organiseren
          Praktisch
          Efficiënt
          Effectief
         Oplossingsgericht