ZONH

Wieneke Sijtsma

Projectmanagementondersteuner

Wieneke ondersteunt onze adviseurs binnen projecten, waarbij zij de ervaring die ze binnen verschillende sectoren van de gezondheidszorg heeft opgedaan inzet. Eerder werkte zij in de ziekenhuiszorg, verpleegzorg, gehandicaptenzorg en bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Wieneke ziet het maatschappelijk karakter en de vele (complexe) ontwikkelingen en de diversiteit van onderwerpen binnen het dynamische werkveld als een mooie uitdaging. Ze draagt graag haar steentje bij aan de strategische groei en ontwikkeling van de innovatieve toekomst van de zorg in de regio.

Wieneke is toegankelijk, betrokken en een verbeteraar pur sang. Ze hecht waarde aan goede samenwerkingen, waar zeker wat humor bij mag komen kijken. Haar kracht zit in het verbinden van verschillende partijen en het coördineren, bewaken en zo nodig aanjagen van processen. Wieneke werkt het liefst volgens een planmatige opzet en met een overzichtelijke implementatie.

“Ik haal voldoening uit samenwerkingen in een pioniersfase, waarin in het begin niemand nog het antwoord heeft en men open staat voor ideeën en suggesties. Zo kom je tot innovatieve ideeën.”

Werkgebied
Regiobreed

Ervaring met
Capaciteitsplanning
Efficiency
Integrale samenwerkingen
Strategie binnen de zorg
Optimaliseren van processen

Kwaliteiten
Gedreven
Creatief
Van complex naar praktisch uitvoerbaar
Oplossingsgericht