ZONH

Vacature strategisch adviseur netwerken
met focus op ouderenzorg en palliatieve zorg

Vacature: Strategisch adviseur netwerken met focus op ouderenzorg en palliatieve zorg, 32 uur per week

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en projectenorganisatie en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord-Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein.

ZONH coördineert vier Netwerken Palliatieve Zorg in Noord-Holland. Dit zijn samenwerkingsverbanden van organisaties, professionals, vrijwilligers en bestuurders die betrokken zijn bij het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen in de palliatieve fase.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren Strategisch adviseur netwerken met focus op ouderenzorg en palliatieve zorg

 Als strategisch adviseur leg je verbinding tussen partijen, thema’s en projecten, met name op het gebied van ouderenzorg en palliatieve zorg. Je onderhoudt contacten met partijen op zowel bestuurlijk, strategisch als operationeel niveau en bestendigt en verbetert waar mogelijk de samenwerking om gezamenlijke doelen te realiseren. Coördinatie, relatiebeheer, verbinden en innoveren zijn je op het lijf geschreven.

Je hebt ruime werkervaring binnen een zorgorganisatie of ervaring als beleidsadviseur of projectmanager in zorg gerelateerde opdrachten, bij voorkeur in de ouderenzorg en/of palliatieve zorg. Je opleidingsniveau is HBO/WO, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding gezondheidswetenschappen. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met complexe en strategische adviestrajecten/vraagstukken.

Je communiceert prettig, helder en doelgericht, en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Vanuit het gesprek met de opdrachtgever ben jij snel in staat om te beseffen waar de vraag ligt en vervolgens schrijf je een goed advies en/of plan van aanpak.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag.
  • Een functie voor ca. 32 uur per week.
  • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
  • Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
  • Een marktconform salaris, conform de ZONH arbeidsvoorwaarden, medior adviseur schaal 11 (€ 3.557-€ 5.079) en senior adviseur schaal 12 (€ 3.960-€ 5.656).
  • Mogelijkheid om direct in vaste dienst te komen.
  • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

NB: een assessment kan tot de procedure behoren.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord Holland, stuur dan jouw sollicitatie mét motivatie voor 30 september 2022 naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Peter Vlaandere, directeur/ bestuurder, op 06-52313204.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.