ZONH

Vacature Senior Adviseur 32-38 uur/ week

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en projectorganisatie. ZONH werkt voor (eerstelijns) zorgaanbieders in Noord-Holland, zoals: huisartsencoöperaties, paramedische netwerken, apothekerscoöperaties, verloskundig samenwerkingsverbanden, VVT-organisaties en ziekenhuizen.

ZONH helpt met advisering en projectmanagement om de zorg zo goed mogelijk te organiseren. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein. De gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen, waarvan toegankelijkheid een grote opgave is. De zorg moet zo dicht mogelijk bij de burger georganiseerd worden en laagdrempelig zijn. Complexe (tweede- en derdelijns-) zorg moet alleen ingezet worden als het strikt noodzakelijk is. Bij voorkeur wordt zorg zoveel mogelijk in de eerste lijn opgevangen, of beter; voorkomen.

De medewerkers van ZONH zijn professionals met kennis en kunde van de verschillende zorgdomeinen in Noord-Holland én kennen de belangrijkste actoren. Onze specialisten zijn ervaren in advisering en projectmanagement. Zij hebben ervaring met zorginnovatie, verandermanagement en met het organiseren en onderhouden van samenwerkingsverbanden tussen domeinen en over domeinen heen.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren adviseur/ projectleider (senior/ medior niveau).

Wij zoeken een adviseur/ projectleider met kennis en ervaring in de zorg. Jij hebt bijvoorbeeld ruime werkervaring binnen een zorgorganisatie of ervaring als beleidsadviseur of projectmanager in zorg gerelateerde opdrachten. Je opleidingsniveau is HBO/ WO, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding gezondheidswetenschappen. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met complexe en strategische adviestrajecten/vraagstukken. Daarnaast is specifieke expertise binnen het domein van de zorgsector of sociaal domein, bijvoorbeeld GGZ, een pré.

Je communiceert prettig en helder en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Je stelt goede vragen, kunt luisteren en goed analyseren. Vanuit het gesprek met de opdrachtgever ben jij snel in staat om te beseffen waar de vraag ligt en vervolgens schrijf je een goed advies en/ of plan van aanpak voor een project. Na een goed inwerkprogramma kun jij snel zelfstandig naar buiten treden als ZONH-adviseur. Je werkt vanuit een team. In het team heb je een eigen klanten- en projectenportefeuille en eigen zorginhoudelijke aandachtsgebieden. Door jouw senioriteit draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het team, bijvoorbeeld door collega’s te coachen of coördinerende taken op je te nemen.

Qua persoonlijkheid ben je open, alert, collegiaal en analytisch sterk. Je kunt strategisch denken en dat omzetten in tactisch en praktisch handelen. Jouw uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift is uitstekend. Je signaleert zelf kansen in het werkveld en draagt actief bij aan uitbreiding van het netwerk van ZONH en aan beoogde samenwerkingsrelaties met andere zorg- en maatschappelijke organisaties.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag. Bevlogen collega’s die voor de zorgaanbieders én voor de burgers van Noord-Holland willen werken aan de beste zorg. Een zelfstandige werkplek, waarbij je niet alleen bent. Je werkt vanuit een team, gericht op delen van kennis en ervaring. Een werkomgeving waarin wordt doorgepakt, maar ook voldoende ruimte is voor ontspanning.
  • Een functie voor 32-38 uur per week.
  • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
  • Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
  • Een marktconform salaris, conform de ZONH-arbeidsvoorwaarden, schaal 12 (€ 3.882-€ 5.545).
  • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

NB: een assessment kan tot de procedure behoren.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord-Holland, solliciteer dan voor 30 april door te mailen naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Peter Vlaandere, directeur/ bestuurder, op 06-52313204

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.