ZONH

Vacature Ervaren Communicatieadviseur

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en programma-/projectmanagementbureau en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord- Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren Communicatieadviseur (24-36 uur per week)

Wij zoeken een communicatieadviseur met ervaring. Je deinst niet terug voor een uitdaging. Je bent autodidact, proactief en kan goed zelfstandig werken. Je bent sterk in teksten en beschikt over een enorme portie creativiteit; grafisch en tekstueel. Je adviseert niet alleen, maar steekt ook graag de handen uit de mouwen. Jij weet een gortdroog document om te toveren in een visueel hoogstandje met de kernboodschap als stralend middelpunt. Je bent een teamspeler met een verfrissende blik en degene die door overtuigende communicatie een project verder weet te brengen. Je stelt communicatie- en zorgverbeterplannen op en plaatst spraakmakende content op websites, social media, in nieuwsbrieven etc.

Je hebt ervaring met vormgeving van verschillende promotiematerialen en bent vaardig met opmaakprogramma’s zoals Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop. Je adviseert klanten en medewerkers m.b.t. samenwerking, webredactie, sociale media, persbeleid, etc. en ondersteunt bij de uitvoering hiervan. Je hebt ervaring met Mailchimp en content managementsystemen zoals WordPress.

Wij bieden:
• Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag.
• Een functie voor 24-36 uur per week.
• Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
• Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
• Een marktconform salaris, conform de ZONH arbeidsvoorwaarden, schaal 11 (€ 3.898-€ 5.565) of schaal 12 (€ 4.299-€ 6.140).
• Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord- Holland, stuur dan jouw sollicitatie mét motivatie voor 22 juni 2024 naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Geline Ormel, communicatieadviseur, op 06-86 83 70 40.

N.B.: een assessment kan tot de procedure behoren.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.