ZONH

Vacature Allround Communicatieadviseur, 16-24 uur/ week

Zet jij je tanden graag in het ontwikkelen van een nieuwe communicatiestrategie? Bruis je van de ideeën om onze zorgpartners in de regio en ZONH in de kijker te spelen? Beschik je over de juiste dosis sensitiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen? En ben je ook nog eens doortastend, hands-on en zelfstandig? Join our team!

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en projectorganisatie voor zorgaanbieders in Noord-Holland. Wij zijn betrokken bij verschillende projecten om de zorg in de regio te verbeteren. Vanuit de eerste lijn verstevigen we de samenwerking met de nulde lijn en het sociaal domein. Daarnaast optimaliseren we afstemming met de tweede lijn door transmurale werkafspraken te maken. Jij als allround communicatieadviseur hebt een hart voor zorg en de ambitie om zorg op alle vlakken naar een hoger plan te tillen. Daarin speelt communicatie, zowel intern bij ZONH als voor onze partners, een cruciale rol.

 Dit ben jij:
Jij bent een communicatieadviseur met ervaring. Je deinst niet terug voor een uitdaging. Het credo: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ is volledig op jou van toepassing. Je bent autodidact, proactief en kan goed zelfstandig werken. Je hebt opleidingsniveau HBO/ WO en een journalistieke/ marketing of communicatie-achtergrond, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Je beschikt over een enorme portie creativiteit; grafisch en tekstueel. Je adviseert niet alleen, maar steekt ook graag de handen uit de mouwen. Jij weet een gortdroog document om te toveren in een visueel hoogstandje met de kernboodschap als stralend middelpunt. Je bent een teamspeler met een verfrissende blik en degene die door overtuigende communicatie een project verder weet te brengen.  

Dit ga je onder andere doen:

 • Het opstellen van communicatie- en/of zorgverbeterplannen
 • Het opstellen en plaatsen van spraakmakende content op websites, sociale media, nieuwsbrieven etc.
 • Het opstellen van actuele artikelen en scherpe blogs en het redigeren van teksten.
 • Je zorgt dat alle content eruitziet om door een ringetje te halen.
 • Je adviseert klanten en medewerkers m.b.t. samenwerking, webredactie, sociale media, persbeleid, etc. en ondersteunt bij de uitvoering hiervan.
 • Je begeleidt verbetertrajecten, brengt partijen samen en organiseert bijeenkomsten.
 • Een deel van je werkzaamheden bestaat uit functie-overstijgende activiteiten; interne overleggen, onderlinge afstemming en het organiseren van leuke activiteiten voor het kantoor.

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige functie voor 16-24 uur per week, uren in overleg. De functie is in eerste instantie voor een half jaar, na wederzijds goedbevinden is verlenging mogelijk.
 • Een marktconform salaris, conform de ZONH-arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie: €3.299,00 – €4.517,00)
 • Een gezellige werkplek in een kleinschalig team van zorgverbeteraars op een centrale locatie naast station Alkmaar Noord.
 • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
 • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Interesse?
Bij vragen over deze functie neem je contact op met Geline Ormel, info@zonh.nl of bel voor meer informatie naar 072 541 46 00. Stuur je motivatie voor 20 mei naar info@zonh.nl o.v.v. ‘Motivatie Allround Communicatieadviseur’.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.