ZONH

Vacature adviseur ouderenzorg/palliatieve zorg

Vacature: Ervaren (medior/senior) adviseur ouderenzorg/palliatieve zorg, 32 uur per week.

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en projectenorganisatie en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord-Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren (medior/senior) adviseur ouderenzorg/palliatieve zorg.

 Wij zoeken een verbindende en ondernemende adviseur met kennis en ervaring in de ouderenzorg en/of de palliatieve zorg.

Je hebt ruime werkervaring binnen een zorgorganisatie of ervaring als beleidsadviseur of projectmanager in zorg gerelateerde opdrachten. Je opleidingsniveau is HBO/WO, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding gezondheidswetenschappen. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met complexe en strategische adviestrajecten/vraagstukken.

Je communiceert prettig, helder en doelgericht, en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Vanuit het gesprek met de opdrachtgever ben jij snel in staat om te beseffen waar de vraag ligt en vervolgens schrijf je een goed advies en/of plan van aanpak voor een project.

Je kunt strategisch denken en dat omzetten in tactisch en praktisch handelen. Je signaleert zelf kansen in het werkveld en draagt actief bij aan uitbreiding van het netwerk van ZONH en aan beoogde samenwerkingsrelaties met andere zorg- en maatschappelijke organisaties.

Je zult voor 8-12 uur per week worden ingezet als coördinator van Stichting PaTz. Het doel van Stichting PaTz is het bevorderen en optimaliseren van de palliatieve zorg op lokaal niveau in de thuissituatie en andere zorgsettings in de eerste lijn door middel van gestandaardiseerde samenwerking tussen huisartsen, (wijk) verpleegkundigen en deskundigen op het gebied van palliatieve zorg.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag.
  • Een functie voor ca. 32 uur per week.
  • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
  • Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
  • Een marktconform salaris, conform de ZONH arbeidsvoorwaarden, medior adviseur schaal 11 (€ 3.557-€ 5.079) en senior adviseur schaal 12 (€ 3.960-€ 5.656).
  • Mogelijkheid om direct in vaste dienst te komen.
  • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

NB: een assessment kan tot de procedure behoren.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord- Holland, stuur dan jouw sollicitatie mét motivatie voor 30 september 2022 naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Peter Vlaandere, directeur/ bestuurder, op 06-52313204.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.