ZONH

Peter Vlaandere

Directeur-bestuurder

Peter Vlaandere is in augustus 2020 gestart als directeur/bestuurder bij ZONH.

Peter is afgestudeerd jurist en heeft een MBA (bedrijfskunde) gestudeerd. Hij heeft vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt in directie- en managementfuncties. Zijn specialiteit was het integreren van nieuwe (overgenomen) bedrijfsonderdelen in het grotere geheel. Hierbij lag de nadruk met name op begeleiding van de (nieuwe) medewerkers, op het integreren van bedrijfsprocessen en op ICT. Na zijn periode in loondienst is Peter geruime tijd ZZP-interim manager en programmamanager geweest.

In 2012 is Peter ongeveer een jaar bij VGZ werkzaam geweest als interim. Van daaruit is hij als adjunct directeur naar het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) gegaan, waar hij het laatste half jaar directeur a.i. is geweest. Voordat hij bij ZONH kwam is Peter directeur geweest van een beroepsorganisatie voor tandartsen.

Sinds zijn aantreden bij ZONH heeft hij veel nadruk gelegd op de kwaliteitsverbetering bij ZONH.  ZONH staat volop in de zorgmaatschappij binnen Noord-Holland met aanwezigheid bij diverse gezondheidstafels en met ruim 20 enthousiaste en proactieve professionals.

Wilt u nader kennis met hem maken? Neem dan contact op via Angela Kaarsemaker, directiesecretaresse ZONH, via 072 541 4600 of a.kaarsemaker@zonh.nl