ZONH

Peter Vlaandere

Directeur-bestuurder

Peter Vlaandere studeerde Nederlands Recht en heeft diverse managementfuncties in het bedrijfsleven bekleed. Hij was eerder werkzaam als interim manager bij VGZ, als (adjunct) directeur a.i. bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en vanaf 2016 als directeur bij de Associatie Nederlandse Tandartsen. Peter kijkt ernaar uit om zijn brede organisatorische kennis en strategische inzichten in te zetten als directeur-bestuurder bij ZONH, waar hij de koers van ZONH als zorgadvies- en implementatiebureau voor de regio zal voortzetten en aanscherpen.

De Raad van Toezicht over het aantreden van Peter: “Wij zijn erg blij met de komst van Peter Vlaandere. Met zijn achtergrond en kwaliteiten is hij de juiste man om verder te bouwen aan het verstevigen van de rol van ZONH in de regio. Met Peter als bestuurder van ZONH kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst”.

Wilt u nader kennis met hem maken? Neem dan contact op via Angela Kaarsemaker, directiesecretaresse ZONH, via 072 541 4600 of a.kaarsemaker@zonh.nl