ZONH

Peter Vlaandere start als nieuwe directeur-bestuurder van ZONH

 

Per 1 augustus 2020 verwelkomen wij Peter Vlaandere als nieuwe directeur-bestuurder van ZONH. Peter Vlaandere studeerde Nederlands Recht en heeft diverse managementfuncties in het bedrijfsleven bekleed. Hij was eerder werkzaam als interim manager bij VGZ, als (adjunct) directeur a.i. bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en vanaf 2016 als directeur bij de Associatie Nederlandse Tandartsen. Peter kijkt ernaar uit om zijn brede organisatorische kennis en strategische inzichten in te zetten als directeur-bestuurder bij ZONH, waar hij de koers van ZONH als zorgadvies- en implementatiebureau voor de regio zal voortzetten en aanscherpen. De komende maanden zal hij persoonlijk kennismaken met relaties om gezamenlijk de mogelijkheden voor het verbeteren van de zorg in de regio te verkennen.

De Raad van Toezicht over het aantreden van Peter: ’Wij zijn erg blij met de komst van Peter Vlaandere. Met zijn achtergrond en kwaliteiten is hij de juiste man om verder te bouwen aan het verstevigen van de rol van ZONH in de regio. Met Peter als bestuurder van ZONH kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst’.  

Met het aantreden van Peter nemen we per 1 augustus 2020 ook afscheid van directeur-bestuurder a.i. Marjoleine van der Zwan. Marjoleine is in de zomer van 2019 aangetreden en heeft in een jaar tijd veel ontwikkelingen binnen ZONH weten te bewerkstelligen. Onder haar leiding heeft ZONH een belangrijke stap gemaakt in het bestendigen van de positie, daarmee is de continuïteit de komende jaren gegarandeerd. De Raad van Toezicht is haar daarvoor zeer erkentelijk. Wij bedanken Marjoleine voor haar flexibele en gedreven inzet en wensen haar veel succes in haar nieuwe opdracht.