ZONH

Lisanne Walsmit

Projectcoördinator

Lisanne is een belangrijke schakel die de adviseurs van ZONH ondersteunt met een breed scala aan taken, variërend van organiseren en coördineren tot administreren en structureren. Met haar achtergrond past ze haar eerder opgedane kennis toe om tot een goed resultaat te komen.

Ze is afgestudeerd als voedingskundige in de richting new productmanagement. Na haar studie heeft ze gewerkt als productmanager en assistent category manager in de levensmiddelenindustrie, hierdoor heeft ze ervaring met het begeleiden van projecten. Daarnaast heeft ze ook de opleiding tot doktersassistente succesvol afgerond en is ze werkzaam geweest als doktersassistente B in het Dijklander ziekenhuis, waardoor ze ervaring heeft opgedaan in de patiëntenzorg.

Lisanne is gedreven door het besef van het belang van kwalitatieve zorg en streeft ernaar een maatschappelijke bijdrage te leveren om dit te verwezenlijken. Met haar veelzijdige achtergrond en haar toewijding is ze een toevoeging voor het team, altijd klaar om haar expertise in te zetten voor het realiseren van de doelen van ZONH.

Werkgebied
Regiobreed

Ervaring met
Projectmanagement
Presenteren
Conceptdesign
Patiëntenzorg

Kwaliteiten
Oplossingsgericht
Communicatief vaardig
Resultaatgericht
Proactief
Creatief