ZONH

Een duurzame toekomst is een gezonde toekomst

Landelijke best practices

 

Groene zorg alliantie

De Groene Zorg Alliantie ondersteunt de zorgsector in de transitie naar duurzaamheid en vormt een idealistische groene zorgstem binnen de maatschappij. We doen dit door kruisbestuiving tussen groene zorgprofessionals te faciliteren, groene zorgprofessionals te verbinden aan ondersteunende organisaties en systeemverandering via (politieke) lobby aan te jagen en te monitoren.

 

 

Milieu Platform Zorgsector

Milieu Platform Zorgsector (MPZ) helpt de zorg te verduurzamen. Met praktische tools en een website vol goede voorbeelden, handleidingen & tips

 

 

Green Deal Duurzame Zorg

In de Green Deal Zorg Samen werken aan duurzame zorg spreken partijen af om voor vijf thema’s resultaatgericht aan de slag te gaan voor de periode 2023 tot en met 2026. Zorginstellingen, overheden, instituten kunnen met een eigen inbreng aanhaken bij de Green Deal Zorg. Zo wordt de beweging naar duurzame zorg zichtbaar. 

 

ZONH & Duurzaamheid

Als ondersteuningsorganisatie staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het implementeren van duurzaamheidsinitiatieven. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze inwoners, wijken en regio. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst voor de gezondheidszorg. 

Samen werken aan een duurzame zorgsector