ZONH

Iris Schipper

adviseur

Iris heeft kennis en ervaring van verschillende werkvelden binnen de gezondheidszorg. Van oorsprong is zij afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast heeft zij taken vervuld als zorgcoördinator en ervaring opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfsstructuren. Tevens heeft zij meegewerkt als assistent onderzoeker aan wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor is zij zowel praktisch, analytisch als organisatorisch sterk ontwikkeld en heeft zij kennis van diverse ziektebeelden en de wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg.

Deze ervaring maakt dat zij precies weet hoe de ketenzorg in Nederland wordt opgezet. Hierdoor is zij de perfecte schakel voor de eerste, tweede en derdelijns gezondheidszorg. Iris is een echte aanpakker, een verbinder die het overzicht kan houden, coördinerend maar ook praktiserend. Iemand die knelpunten binnen de gezondheidszorg graag wil onderzoeken en verbeteren en hierdoor de zorg toegankelijk wenst te houden. Zij gaat resultaat en doelgericht te werk en haar achtergrond als fysiotherapeut maakt dat zij creatief is en een goed inlevingsvermogen heeft.


“Door mijn diverse ervaringen binnen de gezondheidszorg heb ik ontdekt dat het op sommige vlakken niet alleen beter kan, maar vaak ook beter moet. Ik lever graag een bijdrage aan het innoveren van de zorg waarbij de klant (patiënt) centraal staat. Hierbij werk ik resultaatgericht en hou het einddoel voor ogen waarbij er voldoende ruimte is voor onverwachte wendingen. Een goede samenwerking waarbij elke partij zijn verantwoordelijkheden neemt en een helder afgebakend projectplan is nodig om het project gezamenlijk tot een succes te kunnen maken.”

Werkgebied
Regiobreed 

Ervaring met
Paramedische zorg
Hulpmiddelen zorg
Revalidatie zorg
Trauma zorg
Orthopedisch en Chirurgische zorg
Verbinden van Eerste, Tweede en Derdelijns gezondheidszorg
Ontwikkeling van ketenzorg
Wetenschappelijk onderzoek

Kwaliteiten
Verbindend
Kwaliteitsgericht
Resultaat/Doelgericht
Creatief
Netwerken/Samenwerken

Iris Schipper