ZONH

Heleen Dijksterhuis

adviseur

Heleen is een allround professional en heeft haar diensten bewezen in met name de geestelijke gezondheidszorg en huisartsenzorg. Ze is in staat complexe situaties snel te doorzien en laveert gemakkelijk tussen operationele, tactisch en strategische vraagstukken.

Ze weet partijen aan zich te binden door haar transparante, energieke houding en nuchtere insteek. Met haar analytisch vermogen en kritische blik kijkt ze vanuit een overstijgend perspectief en weet zo inhoud,- en proces goed bijeen te brengen. Haar ervaring met regionale samenwerking maakt dat ze in staat is om eigenaarschap bij partners te stimuleren en de kans op duurzame verandering vergroot. Vanuit een leergierige houding probeert ze altijd aansluiting te vinden bij dat wat er speelt. Met haar doorzettingsvermogen en persoonsgerichte benadering is ze in staat om gezamenlijk tot optimale resultaten te komen.

“In mijn projecten probeer ik altijd voor “the extra mile” te gaan. Naar mijn mening is een goede samenwerking gestoeld op principes die voortkomen uit gedeelde normen, waarden en drijfveren. Ik zet mensen in hun kracht en luister zo onafhankelijk mogelijk naar hun kennis en expertise. Ik bundel, analyseer en vul de informatie aan waar nodig. Zo faciliteer ik mijn samenwerkingspartners om de beste keuze te maken en kom ik tot concrete oplossingen die aansluiten bij hun wensen.”

 

Werkgebied:

Regiobreed

 

Ervaring met:

Specialisme Geestelijke Gezondheidszorg en huisartsenzorg

Samenwerkingsverbanden

Veranderprocessen

Duurzame inzetbaarheid en werkplezier

 

Kerncompetenties:

Ondernemend

Strategisch

Verbinder

Praktisch

Methodisch