ZONH

Kwalitatieve huisartsenzorg in achterstandswijken

Achterstandsfonds Noord-Holland

Het Achterstandsfonds Noord-Holland (ASF NH) ondersteunt huisartsenpraktijken in achterstandswijken in Noord-Holland. In achterstandswijken spelen sociaal maatschappelijke problemen, beperkte gezondheidsvaardigheden, meer gezondheidsproblemen, taal en cultuur een grote rol. De kwetsbare patiëntgroepen in deze wijken hebben vaak complexere zorgvragen waardoor extra zorg en aandacht nodig is. Dit zorgt voor een grotere werklast voor de medewerkers van de huisartsenpraktijken.

Het doel van het ASF NH is om deze werklast te verlichten. Dit doen wij door een aantal vaste producten te vergoeden die gericht zijn op achterstandsproblematiek. Daarnaast biedt het ASF NH de mogelijkheid om financiering op maat te krijgen voor eigen projecten ter verlichting van de werklast.

Het fonds draagt bij aan het verbeteren de kwaliteit van huisartsenzorg voor patiënten in achterstandswijken, vermindert de werkdruk en vergroot het werkplezier van medewerkers van de huisartsenpraktijk.

Nieuwe website Achterstandsfonds Noord-Holland

Leuk dat u de website van het Achterstandsfonds Noord-Holland bezoekt. Op dit moment zijn we druk bezig met onze nieuwe website. Donderdag 21 december staat de nieuwe website online.

Vragen? Stuur een bericht naar ons nieuwe e-mailadres: info@asfnh.nl