ZONH

Vacature: Projectmanagement Ondersteuner (32-38 uur)

 

Jij kunt een actieve bijdrage leveren om de zorg in de regio te verbeteren!

Dit zijn wij:
ZONH is dé partner voor zorgverbetering in Noord-Holland. Om de zorg voor iedereen in Noord-Holland bereikbaar te houden is goed georganiseerde en samenhangende zorg nodig waarbij continue verbetering en innovatie van groot belang zijn. Wij staan voor een creatieve een impactvolle samenwerking tussen de partijen in zorg en welzijn, met regionale kennis en kunde en onafhankelijk project- en programma management. Onze pragmatische en innovatieve werkwijze is gericht op het behalen van resultaten. Zie jij het zitten om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij:
Je bent een energieke en stressbestendige aanpakker met een nuchtere werkhouding, die niet terugdeinst voor een uitdaging. Je hebt een pragmatische houding, werkt accuraat, kan snel schakelen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en bent van nature hulpvaardig en proactief. Het ondersteunen van projecten, de operationele vertaling van strategie naar implementatie, daar word je blij van!

Jouw competenties op een rijtje
Kennisniveau:
– MBO-HBO werk- en denkniveau.
– Een aantal jaar relevante werkervaring in projectondersteuning.
– Bij voorkeur een administratieve/secretariële opleiding.
– Aantoonbare kennis van Microsoft Office pakketten.

Dit ga jij doen:
Als project management ondersteuner bij ZONH ben je betrokken bij de realisatie van diverse verbetertrajecten in de zorg. Je levert organisatorische en administratieve ondersteuning bij projectmanagement. Je organiseert diverse bijeenkomsten, vergaderingen en scholingen, zorgt ervoor dat vergaderingen en overleggen worden genotuleerd en voert de ZONH projectadministratie. Door jouw ondersteuning zorg je ervoor dat projecten soepel verlopen en er een realtime administratie beschikbaar is.

De werkzaamheden omvatten onder meer:
– Organiseren en notuleren van vergaderingen en overleggen.
– Content aanleveren voor websites, nieuwsbrieven en andere kanalen.
– Het beheren van de digitale werkomgeving van het project, rapporteren over vordering van budgetten aan de adviseurs en het voeren van een accurate projectadministratie.
– Organisatorische en administratieve ondersteuning bieden bij project- en programmamanagement zoals agendabeheer en voorbereiden van stukken en presentaties.
– Het zelfstandig organiseren van bijeenkomsten/symposia en scholingen.
– Het beantwoorden van aan het project gerelateerde inkomende correspondentie en telefoon en het ontvangen van project gerelateerd bezoek.

Wat wij bieden:
– Een zelfstandige functie voor maximaal 32-38 uur per week.
– Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis en op ons kantoor in Alkmaar.
– Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
– Een marktconform salaris in lijn met de CAO Huisartsenzorg.
– Gelegenheid om je bij ons verder te kunnen ontwikkelen in projectondersteuning.

Ben je geïnteresseerd? Super!
Mocht je nog vragen hebben voordat je solliciteert, dan adviseren wij je om te bellen met onze bestuurder, Peter Vlaandere (06-52313204). Je CV en motivatie kan je mailen naar info@zonh.nl
De reactietermijn sluit op 31 december 2020.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.