Vacature: Ervaren Medior/Senior Adviseurs zorginnovatie en projecten (32 uur)

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en programma-/projectmanagementbureau en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord- Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren Medior/Senior Adviseurs zorginnovatie en projecten

Jij hebt kennis en ervaring in de zorg. Jij hebt bijvoorbeeld ruime werkervaring binnen een zorgorganisatie of ervaring als beleidsadviseur of projectmanager in zorg gerelateerde opdrachten. Je opleidingsniveau is HBO/ WO, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding gezondheidswetenschappen, aangevuld met PRINCE2 of Agile Foundation of Gevorderd. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met complexe en strategische adviestrajecten/vraagstukken.  

Je communiceert prettig, helder en doelgericht en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Je stelt de goede vragen, kunt luisteren en goed analyseren. Vanuit het gesprek met de opdrachtgever ben jij snel in staat om te beseffen waar de vraag ligt en vervolgens schrijf je een goed advies en/of plan van aanpak voor een project.

Qua persoonlijkheid ben je open, alert, concreet, collegiaal en analytisch sterk. Je kunt strategisch denken en dat omzetten in tactisch en praktisch handelen. Jouw uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift is uitstekend. Je signaleert zelf kansen in het werkveld en draagt actief bij aan uitbreiding van het netwerk van ZONH en aan beoogde samenwerkingsrelaties met andere zorg- en maatschappelijke organisaties.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag.
  • Een functie voor ca. 32 uur per week.
  • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
  • Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
  • Een marktconform salaris, conform de ZONH arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van opleiding en ervaring schaal 11 (€ 3.898-€ 5.565) of schaal 12 (€ 4.299-€ 6.140).
  • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

NB: een assessment kan tot de procedure behoren.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord- Holland, stuur dan jouw sollicitatie mét motivatie naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Angela Kaarsemaker op 06-40255810.

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.