Vacature: Ervaren Medewerker informatiemanagement / business information (32 uur)

ZONH (Zorg Optimalisatie Noord-Holland) is een not-for-profit advies- en programma-/projectmanagementbureau en werkt voor met name de eerstelijns zorgaanbieders in Noord- Holland. ZONH werkt bijvoorbeeld voor huisartsencoöperaties, samenwerkingsverbanden van paramedici, apothekers en verloskundigen, VVT-organisaties en ziekenhuizen. Wij organiseren samenwerkingen tussen domeinen en over domeinen heen, ondersteunen netwerken en leggen verbinding tussen zorgaanbieders en het sociaal domein.

Binnen ZONH is ruimte voor een ervaren Medewerker informatiemanagement / business information (32 uur)

Hoe ziet de populatie in een wijk eruit? Welke zorgvraag en ondersteuningsbehoefte zien zorgverleners op zich afkomen? En hoe kunnen we informatie uit verschillende bronnen en organisaties met elkaar combineren? Op basis van een goede regio- en wijkanalyse help je partijen binnen en buiten de eerste lijn met elkaar te verbinden en het gesprek te faciliteren voor een gezamenlijke visie en aanpak van lokaal gezondheidsbeleid.

Jouw opleidingsniveau is HBO/WO met aantoonbare ervaring in dataverzameling, methodologie en statistiek. Vanuit jouw analytische ervaring kun je klankborden met onze project- en programmamanagers en hen gericht adviseren bij het uitvoeren van hun opdrachten.

Je communiceert prettig, helder en doelgericht, en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Vanuit het gesprek met de opdrachtgever ben jij snel in staat om te beseffen waar de vraag ligt en vervolgens schrijf je een goed advies en/of plan van aanpak.

Je kunt strategisch denken en dat omzetten in tactisch en praktisch handelen. Je signaleert zelf kansen in het werkveld en draagt actief bij aan uitbreiding van het netwerk van ZONH en aan beoogde samenwerkingsrelaties met andere zorg- en maatschappelijke organisaties. Je levert een bijdrage aan het informatiemanagement van de toekomst binnen ZONH.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met een maatschappelijke grondslag.
  • Een functie voor ca. 32 uur per week.
  • Alle faciliteiten om je in staat te stellen om plaats-onafhankelijk te werken in de combinatie vanuit huis, op ons kantoor in Alkmaar of op locatie bij de opdrachtgever.
  • Samenwerking met een ambitieus team van zorgverbeteraars.
  • Een marktconform salaris, conform de ZONH arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van opleiding en ervaring schaal 11 (€ 3.898,-€ 5.565) of schaal 12 (€ 4.299-€ 6.140).
  • Gelegenheid om je bij ons verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

NB: een assessment kan tot de procedure behoren.

Spreekt bovenstaande jou aan én wil jij een bijdrage leveren aan de zorg en gezondheid in Noord- Holland, stuur dan jouw sollicitatie mét motivatie voor 28 juni 2024 naar info@zonh.nl. Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je bellen met Rob Jansen, adviseur, op 06-86 85 67 13

Acquisitie (of adverteren zonder onze goedkeuring) n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.