Tirza Louwe

Communicatieadviseur

Tirza is een enthousiaste en initiatiefrijke communicatiespecialist met ervaring in zowel de non-profitsector als de commerciële hoek, altijd met een focus op gezondheidszorg. Ze is volhardend en creatief en weet hoe zij een boodschap moet formuleren om de juiste doelgroep aan te spreken.

Tirza is een aanpakker. Opdrachten blijven bij haar niet lang liggen en ze levert nooit half werk. Tirza werkt snel en gedisciplineerd, maar is tevens flexibel en betrokken. Ze is bedreven in communicatieadvies op zowel beleids- als op praktisch niveau. Ze maakt moeiteloos de vertaling van strategische stukken naar behapbare communicatie zoals persberichten, websiteteksten en drukwerk. Bij ZONH houdt zij zich bezig met zowel interne communicatie als externe communicatieprojecten.

“Communicatie betekent het op de juiste manier brengen van een verhaal. Dat kan zowel in woord als in beeld. In de gezondheidszorg zie ik nog genoeg kansen om communicatie in te zetten om organisaties op een andere, sterkere manier te profileren. We leven in een maatschappij waarbij we met één druk op de knop te weten willen komen wat een organisatie of zorgverlener kan, doet en wil en zorgverleners onderling weten wat zij aan elkaar hebben. Daarin speelt ieders eigen verhaal, de manier waarop we naar buiten toe communiceren, een grote rol.”

Werkgebied:
Regiobreed

Specialisme:
– PR en communicatie in de gezondheidszorg 
– Vormgeving
– Ouderenzorg

Kwaliteiten:
– Resultaatgericht
– Van complex naar praktisch
– Creatief, met oog voor visualisatie