ZONH

De beste zorg, ook in de laatste levensfase

Netwerk Palliatieve Zorg

Over Palliatieve Zorg

Het Netwerk Palliatieve Zorg is ontwikkeld voor mensen die ongeneeslijk ziek of kwetsbaar oud zijn; het biedt zorg die erop gericht is de pijn te verzachten en te verlichten, zodat de patiënt in de laatste levensfase de beste kwaliteit van leven ervaart. ZONH coördineert verschillende netwerken palliatieve zorg in Noord-Holland; in de Kop van Noord-Holland, in West-Friesland, in Noord-Kennemerland en in Zaanstreek-Waterland. Ook zijn wij betrokken bij het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland (Consortium NHF). 

Voor vragen over de netwerken Palliatieve zorg kunt u contact opnemen met de coördinator of bekijkt u de website van de netwerken in het werkgebied.

Welke projecten ondersteunt ZONH?

Naast coördinatie van de Netwerken Palliatieve Zorg ondersteunt ZONH bij verschillende projecten op het vlak van Palliatieve Zorg. Klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende projecten:Verplaatsing Symposium 10 maart

In verband met besmettingen met het Coronavirus COVID-19 in de regio en de zorg die de deelnemers aan dit symposium verlenen aan kwetsbare patiënten, is na zorgvuldig overleg besloten het symposium te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. Wij willen graag een evenement organiseren waar iedereen aanwezig kan en wil zijn. 
We kijken ernaar uit later dit jaar een succesvol symposium te organiseren waar iedereen elkaar in grote getalen kan ontmoeten. Uw aanmelding voor het Symposium Palliatieve Zorg NHN blijft staan; u hoeft geen actie te ondernemen. Wij zullen u over een paar weken informeren over het verdere vervolg. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, zou u deze per voorkeur per e-mail willen stellen via:  info@palliatievezorg.nl

Bekijk hier een impressie van het symposium van 2019

In het AFAS Stadion in Alkmaar is in 2019 een zeer succesvol Symposium georganiseerd door de Netwerken Palliatieve Zorg in Noord-Holland. Proef de sfeer in de video.