ZONH

Monique de Wit-Rijnierse

Adviseur implementatie

Monique is onlosmakelijk verbonden met de operationele tak van ZONH. Met haar hands-on mentaliteit weet zij de strategie te vertalen naar de werkvloer. Zij maakt plannen werkbaar voor de zorgverlener door dichtbij de zorgverlener te werken, zonder hen het werk uit handen te nemen. Monique betrekt de zorgverlener actief bij transities die top down plaatsvinden. Ze scherpt de doelen aan en is volhardend, zodat zij tot een juiste en gedragen borging van projecten kan komen.

“Ik ben vindingrijk en kan goed out-of-the-box denken. Ik weet mensen te enthousiasmeren, waardoor ze kansen zien en in mogelijkheden gaan denken. Ik ben creatief en brainstorm graag gezamenlijk met collega’s en opdrachtgevers over oplossingen voor welbekende vraagstukken.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij ZONH is dat ik me bezig mag houden met innovatie en naast de zorgverlener kan opereren.”

Werkgebied:
Regiobreed

Ervaring met:
– Implementatie, realisatie en borging op de werkvloer
– Coaching on the job
– In kaart brengen organisatiegraad (ouderen)zorg huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, zo ook mogelijkheden voor fysiotherapiepraktijken etc. t.b.v. kwaliteitssysteem en borging
– Multidisciplinaire aanpak van de organisatie van ouderenzorg in de wijk en de inzet van een digitaal platform daarbij om de samenwerking tussen de zorgprofessionals en het sociaal domein te vergemakkelijken
– Aanpak en implementatiebegeleiding van Advance Care Planning rond behandelwensen in de laatste levensfase
– Wijkverpleegkundige zorg