ZONH

Lizzy van der Kooij

Adviseur a.i.

Drs. Lizzy van der Kooij werkt op interim-basis bij ZONH en is voornamelijk werkzaam in de noordelijke regio van Noord-Holland. Zij houdt zich onder andere bezig met het organiseren van patiëntinitiatieven en de projecten Meer Tijd Voor De Patiënt en Alles is Gezondheid.

Lizzy heeft een bestuurskundige achtergrond en brede werkervaring in het sociaal domein. Zij heeft uitstekende analytische vaardigheden, is creatief en heeft zowel aandacht en kennis voor inhoud en praktijk als proces, organisatie en de (ontwikkeling van) de mens. Zij gaat dilemma’s of lastige situaties niet uit de weg, maar benoemt liever wat er speelt en werkt vanuit die basis verder aan draagvlak en aan het doorvoeren van verandering en verbetering.

Lizzy heeft de rust om in een complex veld van schuivende panelen koers te bewaken maar ook de energie om mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen in een gewenste richting. Zij is een verbinder en sociaal leider pur sang en heeft een gedrevenheid om iets goeds neer te zetten en daarmee verschil te maken.

Werkgebied
Noordregio

Ervaring met:
Sociaal domein
Patiëntinitiatieven
Positieve gezondheid
Zorg op de juiste plek
GGZ-zorg
WMO
Jeugdzorg

Kwaliteiten:
Adviseren
Veranderkunde
Resultaatgericht werken