ZONH

Hanneke Bisselink

Hanneke is een gedreven, creatieve adviseur met een grote passie voor innoveren, inspelen op behoeftes en verbinden van patiënten, cliënten en zorgprofessionals binnen zorgnetwerken. Ze is voornamelijk werkzaam in het Noord-Holland Noord waar zij (transmurale) projecten en processen begeleidt. Hanneke heeft een ruime ervaring en een brede kennis van de gezondheidszorg; van medische hulpmiddelen, farmacie en ziekenhuiswezen. In de begeleiding van projecten heeft ze oog voor haar klanten en betrekt hen op een gestructureerde manier waarbij er pragmatisch wordt gewerkt aan het gezamenlijke resultaat.

“Als adviseur van ZONH breng ik verschillende zorgprofessionals en zorggebruikers (patiënten) bij elkaar om integrale oplossingen te creëren. Mijn ervaring als projectmanager en marketeer kan ik hierin goed toepassen – het gaat tenslotte over inspelen op de wensen en behoeften en dit gezamenlijk vorm te geven voor de langere termijn.”

Werkgebied
Noord-Holland Noord: de Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland en West-Friesland.

Ervaring met
Transmurale samenwerkingen opzetten ter bevordering van de samenwerking tussen zorgprofessionals in huisartsen- en ziekenhuiszorg
Opzetten, begeleiden en implementeren van strategische projecten en digitale innovaties
Marketingvraagstukken van marktonderzoek opzetten, klantreisbeleving optimaliseren
Positionering tot en met het ontwikkelen van proposities

Kwaliteiten
Projectmanagement en procesoptimalisatie
Kennis van de gezondheidszorg
Samenbrengen en betrekken van zorgprofessionals en zorggebruikers