ZONH

Femke Moerbeek

Adviseur a.i.

Femke Moerbeek werkt op interim-basis bij ZONH als adviseur. Voordat zij binnen de zorg ging werken is Femke lange tijd werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie. Hier verbond ze het werkdomein van de politie met die van de Officier van Justitie. Professionals met elkaar in contact brengen met oog voor het eigen belang en het gedeelde belang is een vaardigheid die ze binnen het Openbaar Ministerie heeft opgedaan en nu ook alweer heel wat jaren binnen de zorg toepast.

Haar expertise ligt in projectmanagement binnen de verloskunde en huisartsenzorg. Daarnaast heeft zij vanuit haar juridische achtergrond veel kennis over de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg.

Door haar juridische opleiding en achtergrond denkt Femke niet in zwart of wit, maar gelooft zij in redelijkheid en goede samenwerkingen om projecten tot een goed einde te brengen.

Femke heeft uitstekende analytische vaardigheden, is creatief en heeft oog voor de juiste persoon op de juiste plek. Zij brengt graag mensen bij elkaar, luistert goed naar ieders ideeën en zienswijze, is een teamspeler en durft out of the box te denken.

Werkgebied
Regiobreed

Ervaring met
Klachten, geschillen en calamiteiten
Projectmanagement
Huisartsenzorg
Verloskunde

Kwaliteiten
Gefundeerd adviseren
Resultaatgericht werken
Creatieve oplossingen bedenken