Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Onze projecten

ZONH in de regio

Bekijk alle projecten
 

Huisartsenpraktijk Assendelft is op zoek naar een doktersassistente

Ben jij een vrolijke, enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) met een collegiale, zelfstandige, patiënt,- en servicegerichte werkhouding? Kom dan ons team versterken!

In onze HOED zijn 3 praktijken gevestigd waar 4 huisartsen en een huisarts-in-opleiding, 4 POH-ers, 7 part-time assistentes en, een administratief medewerkster werkzaam zijn.

Als doktersassistente heb je bij ons een gevarieerd takenpakket, waarbij de triage een heel belangrijk onderdeel van je werk is. Daarnaast vervul je diverse medisch technische handelingen en een aantal administratieve taken.

We vinden het belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig kunt werken, maar het ook fijn vindt om in een team te werken. En dat je bereid bent om tijdens vakanties van collega’s extra te werken. Een goede sfeer en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega’s en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing. Ervaring met Promedico-ASP is een pré.

Werktijden zullen bij voorkeur zijn: donderdag hele dag 8-17, dinsdag middag en avond 13-21, maar andere tijden zijn bespreekbaar. De functie beslaat totaal 17 uur per week met in de toekomst mogelijkheden tot uitbreiding.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg.

Wil jij ons team komen versterken stuur dan zsm een brief met motivatie en je cv naar Huisartsenpraktijk Assendelft, tav mw. M. Sonneveldt, Dorpsstraat 466, 1566 BV Assendelft. Of mail naar: hoedassendelft@zorgring.nl

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Onze projecten

ZONH in de regio

Bekijk alle projecten