ZONH

Sophie van Leeuwen

Junior Adviseur

Sophie is vanuit Adviestalent betrokken junior adviseur bij ZONH. Zij focust zich met name op de herijking van de CVA keten Noord-Kennemerland. Sophie is een enthousiaste teamspeler, betrokken en oplossingsgericht. Deze vaardigheden zet ze in om optimale samenwerkingen te bewerkstelligen.

Sophie verdiept zich graag in complexe vraagstukken om zo elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door goed te luisteren, de juiste analyses te maken en rekening te houden met wat er speelt in de werkcontext bereikt zij duurzame resultaten. Dit doet ze met een analytische blik en daarnaast met heel veel enthousiasme en nieuwsgierigheid. Door deze combinatie voegt ze waarde toe aan maatschappelijk betrokken organisaties.

“Efficiëntievraagstukken spreken mij erg aan. Hoe kunnen we de zorg efficiënt inrichten en daardoor betaalbaar houden? Samenwerken wordt hierin steeds belangrijker, niet alleen op managementniveau, maar ook bij professionals onderling. Mijn achtergrond in gezondheidseconomie en supply chain management komt hier goed van pas.”

Kennis van:

  • CVA keten

Kwaliteiten:

  • Projectmatig werken
  • Plannen
  • Cijfermatig werken