Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

ZONH zoekt een stagiair Communicatie en Webredactie

Soort nieuws: ZONH nieuws
Datum: 12-04-2018

Zelfstandig, creatief en uitdagend; zo kun je deze meewerkstage bij ZONH het beste omschrijven. Wil jij nauw betrokken zijn bij de communicatie binnen de zorgsector? Zit je hoofd vol met creatieve ideeën om ZONH op een sterke manier te profileren in het werkveld en vind je het leuk om tezamen met onze communicatieadviseur de nieuwe website van ZONH vorm te geven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair Communicatie!

Waar jij terechtkomt

ZONH is het advies- en implementatiebureau voor de zorg in de regio Noord-Holland. Wij zijn er voor het individu, de professional en de organisatie. We werken als strateeg, procesbegeleider, coach en projectmanager. Met als uitgangspunt: de beste gezondheid en zorg voor iedereen. Daaraan werken we samen met toegewijde burgers, zorgverleners, beleidsmakers, bestuurders en het zorg- en sociale domein.

Jouw meewerkstage vindt plaats bij de communicatieafdeling van ZONH. Je zult in nauwe samenwerking met onze communicatieadviseur worden uitgedaagd om de aangescherpte missie en visie van ZONH op heldere en overtuigende wijze te communiceren richting opdrachtgevers en prospects.

Jouw uitdaging

Wij zijn op zoek naar een creatieve, doortastende communicatieadviseur in spé. Je denkt mee over zowel de interne als externe communicatiestrategie. Je helpt de dialoog met opdrachtgevers en prospects te stimuleren en begrijpt hoe je, binnen het zorgdomein, communicatie kunt inzetten om relevant te blijven. Je helpt mee content te creëren om de rol van ZONH in dit zorgveld uit te dragen en bent nauw betrokken bij het ontwikkelen van de nieuwe website.

Wie ben jij?

Je hebt oog voor het effectief inzetten van online media en kunt met zowel tekstuele als visuele concepten op gebied van communicatie goed uit de voeten. Denk daarbij aan het ontwerpen van pitchpresentaties, het ontwikkelen van infographics, werken in een CMS-systeem, maar ook het afnemen van interviews. Op het gebied van communicatie vind je het een uitdaging om voor zowel burgers, zorgprofessionals, beleidsmakers en bestuurders een inhoudelijke, maar heldere boodschap neer te zetten. Je hebt een proactieve houding, bruist van de goede ideeën en bent een echte aanpakker.

In concreto:

 • Je bent een HBO/WO-student met een studierichting Communicatie, Taal of Media.
 • Je bent drie dagen per week beschikbaar
 • Je beschikt over een vlotte pen, bruist van de goede ideeën en hebt een proactieve houding. Je bent niet bang van je te laten horen.
 • Stage loopt tijdens de zomerperiode voor een duur van maximaal 6 maanden
 • Stagevergoeding in overleg

 • Interesse?

  Vind je het leuk om aan de slag te gaan als stagiair communicatie voor het zorgadvies en implementatiebureau voor de regio Noord-Holland? Of wil je meer informatie over deze stage? Neem dan contact op met Tirza Louwe, t.louwe@zonh.nl of 072 541 46 00. Stuur je motivatie en CV vóór 17 mei 2018 naar t.louwe@zonh.nl.

  Uitzend- en WS-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Foto: iStock

  Deel via e-mail Print de pagina
  terug naar het overzicht

  Gerelateerd nieuws


  Reageer op dit nieuwsbericht


  Reacties (0)

  Nieuwsbrief ontvangen?

  Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

  Inschrijven