Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

ZONH verwelkomt nieuwe directeur-bestuurder Angelique Schuitemaker

Soort nieuws: ZONH nieuws
Datum: 13-09-2017

ZONH heeft per 1 november a.s. een nieuwe directeur-bestuurder. Angelique Schuitemaker, nu nog directeur bij thuiszorgorganisatie Omring, gaat de positie van directeur ad interim Albert Hagedoorn overnemen. Zij zal samen met collega’s van ZONH invulling geven aan de kernfunctie van de Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS), namelijk het optimaliseren en verbinden van de eerstelijnszorg in de regio Noord-Holland.

Juiste zorg op juiste plaats
“Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging bij ZONH. Het is een nieuwe stap in mijn loopbaan die aansluit bij mijn persoonlijke drijfveer om altijd de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats te organiseren. Dat deed ik voorheen door mij sterk te maken voor de positionering van de wijkverpleegkundige in de eerstelijn. Bij ZONH kan ik mij richten op de organisatie van de gehele eerstelijnszorg in de regio”, aldus Angelique.

Contact
Voor meer informatie of het aanvragen van een eerste kennismaking met Angelique Schuitemaker kunt u contact opnemen met Tirza Louwe, t.louwe@zonh.nl, 072 541 46 00.

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven