Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

ZONH op de Dag van de Eerstelijn

Soort nieuws: ZONH nieuws
Datum: 05-10-2017

Afgelopen woensdag 4 oktober organiseerde DOKH wederom de 'Dag van de Eerstelijn'. Deze editie in de Theater de Meervaart te Amsterdam kreeg het thema 'Doen Is Het Nieuwe Denken'. Ook ZONH stak de handen uit de mouwen met een eigen stand. 

Kennisdeling
De zorg verandert constant, waardoor er naast dagelijkse werkzaamheden ook steeds meer nieuwe handelingen ontstaan; digitale tools, andere werkwijzen en richtlijnen voor samenwerking, persoonlijk functioneren en praktijkorganisatie. Dit vraagt van de zorgprofessionals continue verdieping om deze vaardigheden eigen te maken. Op de Dag van de Eerstelijn, een vakbeurs georganiseerd door stichting DOKH in samenwerking met de Regionale Ondersteuningsstructuren REOS, 1ste Lijn Amsterdam en ZONH, wordt eerstelijnszorgverleners de kans geboden hun kennis bij te spijkeren tijdens diverse workshops.  

Kennisdeling is een belangrijke focuspunt van ZONH. Daarom steunt ZONH het initiatief van de Dag van de Eerstelijn. Deze editie was ZONH op de beurs aanwezig om bezoekers te informeren over onze diensten. Standbezoekers werden uitgedaagd hun kennis betreffende de eerstelijnszorg te testen bij de stand. De beste inzending wordt beloond met een taart. 

Meer weten?

Neem contact op met Tirza Louwe, Adviseur Communicatie en Marketing

Tirza Louwe

072 - 541 4600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven