Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

ZONH-jaarplannen Basisondersteuning 2015

Soort nieuws: ZONH nieuws
Datum: 17-02-2015

Eén van de kerntaken van ZONH is het verzorgen van de ‘basisondersteuning’ voor versterking van de eerstelijnszorg in de regio’s Noord-Holland Noord en Noord-Holland Zuid. De jaarplannen daarvoor voor 2015 zijn inmiddels vastgesteld en beschikbaar.

Basisactiviteiten en projecten

ZONH heeft ervoor gekozen twee jaarplannen te formuleren, één voor de noordelijke regio en één voor de zuidelijke regio van het ZONH-werkgebied.

De plannen zijn opgesteld met input van betrokken partijen zoals de preferente zorgverzekeraar VGZ en Achmea en regionale advies- en stuurgroepen. De beide jaarplannen bevatten een overzicht van geplande ROS-basisactiviteiten voor ondersteuning van de eerstelijnszorg (als informatieverschaffer, adviseur/begeleider en aanjager/inspirator). Deze basisactiviteiten zijn gerelateerd aan de kernthema’s van de preferente zorgverzekeraar zoals het optimaliseren van zorg in de wijk, zorg op de juiste plaats (substitutie) of zelfmanagement en e-health.

ROS-Basisactiviteiten kunnen resulteren in projecten. Gedurende het jaar wordt een projectenoverzicht geactualiseerd. Deze is te allen tijde beschikbaar voor belangstellenden. ZONH biedt ondersteuning bij de uitwerking van projectideeën voor zorgverbetering. Zie daarvoor de oproep voor projectideeën voor de regio Noord-Holland Noord.

Andere activiteiten van ZONH die in 2015 worden gecontinueerd zijn:

Zie verder ons dienstenaanbod op de website.

Publieksversie jaarplannen

Bekijk hieronder de publieksversie van de jaarplannen:

     

Voor zowel Noord-Holland Noord als Noord-Holland Zuid is een uitgebreid jaarplan 2015 beschikbaar. Deze is op te vragen bij ZONH.

Meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen van der Noordaa, directeur

Jeroen van der Noordaa

072-541 4600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven