Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Succesvolle DISC training ZONH

Soort nieuws: ZONH nieuws
Thema: Organiseren van zorg
Datum: 03-02-2016

Op 26 januari jongstleden vond de tweede succesvolle DISC-training bij ZONH plaats. Deze is beoordeeld met een gemiddelde van 7.8! Deelnemers aan de workshop waren huisartsen, fysiotherapeuten, apotheker, logopedist en verloskundige. Alle deelnemers gaven aan handvatten en inzichten te hebben verkregen door de workshop die men direct kan toepassen in de praktijk.

Deelnemers aan eerdere workshops gaven aan

Wat is DISC?

Met DISC krijgt u inzicht in uw eigen communicatie en gedrag en dat van anderen. Slechte communicatie, zowel binnen uw team als met patiënten, kan aanleiding geven tot misverstanden en conflicten. Met DISC leert u effectiever communiceren. Daarnaast vergroot het uw inzicht over hoe mensen aankijken tegen besluitvorming, interactie met anderen, veranderingen en loyaliteit ten opzichte van regels en procedures. DISC laat u zien waar conflicten ontstaan en wat voor de verschillende types het onderscheid maakt in het onderlinge contact.

DISC-stijlen

In de workshop leert u de verschillende DISC-stijlen herkennen en hoe u de verschillende stijlen het beste kunt benaderen. De tijdens de workshop opgedane kennis kunt u vervolgens direct in uw eigen werk en privésituatie toepassen. Na de workshop volgt een nagesprek aan de hand van uw persoonlijk DISC-profiel.

In de flyer DISC voor de zorgpraktijk en op de website www.praktijkoptimalisatie.nl leest u meer over DISC.

Nieuwe workshop

De volgende DISC-workshop staat gepland op dinsdag 8 maart 2016. De workshop is bij uitstek geschikt voor eerstelijnszorgverleners, praktijkmanagers en -medewerkers. U kunt zich nu inschrijven!

Heeft u wel interesse in de workshop, maar schikt deze datum u niet? Of bent u geïnteresseerd in een workshop op maat bij u in de praktijk? Neem dan contact op met Nathalie de Goede.

Meer weten?

Neem contact op met Nathalie de Goede

Nathalie de Goede

072-541 4600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven