Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

RSA-conferentie Tot hier en nu verder

Soort nieuws: Nieuws voor u geselecteerd
Datum: 24-11-2015

Op 3 december 2015 organiseert de provincie Noord-Holland de RSA-conferentie ‘Tot hier en nu verder’ in de Philharmonie in Haarlem. Het hoofdthema van de conferentie is de transformatie van het sociaal domein in Noord-Holland. De conferentie is tevens het slotakkoord van vier jaar Provinciaal sociaal beleid.

Transformatie

Het zijn turbulente tijden. Na de invoering van de decentralisaties op het gebied van zorg, jeugd en participatie, staan gemeenten, maatschappelijke organisaties en bewoners nu samen voor de opgave om de transformatie concreet invulling te geven. Het is belangrijk om de tot dusver opgedane kennis te delen en samen verder te gaan.

Doelgroep

De RSA-conferentie op 3 december is bedoeld voor ambtenaren en (regionale) projectleiders betrokken bij de Regionale Sociale Agenda, wethouders van Noord-Hollandse gemeenten, raadsleden van Noord-Hollandse gemeenten, statenleden van de Provincie, professionals en bestuurders van maatschappelijke organisaties, vertegenwoordigers van zorgverzekeraars en van cliëntenorganisaties.

Meer weten

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven