Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Nieuwe editie Pal voor U en themaboekje over pijn en palliatieve zorg

Soort nieuws: ZONH nieuws
Thema: Zorg voor jeugd
Datum: 13-09-2017

Op 18 september publiceert Uitgeverij Zezz editie zeven van Pal voor u-magazine: Wanneer is lijden (on)draaglijk? Op diezelfde dag verschijnt ook het themaboekje over pijn en palliatieve zorg ‘Wat kun je doen als je pijn hebt?’

Pal voor u-magazine editie 7
Op 18 september verschijnt de nieuwe uitgave van Pal voor u-magazine. Het magazine deelt informatie en ervaringen over omgaan met een ongeneeslijke ziekte. Onderwerpen die in de zevende editie aan bod komen zijn o.a.; Wanneer is lijden (on)draaglijk en wat heeft dat met euthanasie te maken? Mannen en rouw, ze praten nauwelijks maar wat doen ze wel? Snowboardster en al zestien jaar kankerpatiënte Bibian Mentel vertelt hoe ze heeft leren leven met kanker. Hoe kun je wensen vastleggen in je laatste levensfase? 

Pal voor u-magazine wordt landelijk verspreid via de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg (www.netwerkpalliatievezorg.nl) en is verkrijgbaar via www.palvooru.nl en www.uitgeverijzezz.nl/webwinkel vanaf 18 september.Nieuw themaboekje over pijn en palliatieve zorg: ‘Wat kun je doen als je pijn hebt?‘ 

Pijn komt veel voor bij mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Het is een van de meest gevreesde klachten. Pijn is niet alleen een lichamelijk ongemak. Pijn kan in het hart zitten en je kunt ook pijn in de ziel hebben. Het themaboekje ‘Wat kun je doen als je pijn hebt?‘ besteedt aandacht aan verschillende vormen en soorten van pijn en pijnbehandeling. Het laat zien dat je aan pijn meer kunt doen dan je zou denken. Uniek aan dit nieuwste (en dikste) Pal voor u-themaboekje is dat niet de medische informatie centraal staat, maar wat je er als patiënt, naaste en zorgverlener aan kunt doen. 

Het themaboekje wordt landelijk verspreid via de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg (www.netwerkpalliatievezorg.nl) en is vanaf 18 september verkrijgbaar via www.palvooru.nl en www.uitgeverijzezz.nl/webwinkel.

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven