Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Netwerken en kennis delen tijdens Topzorg 2016 voor specialist en huisarts

Soort nieuws: ZONH nieuws
Thema: Organiseren van zorg
Datum: 31-05-2016

Van 13 tot en met 16 april 2016 waren er 76 huisartsen uit Noord-Kennemerland (en omringende gemeenten), specialisten van Noordwest Ziekenhuis Groep locatie Alkmaar en managers bij elkaar voor de jaarlijkse Cursus Topzorg in het Certosa di Pontignano bij Siena, Italie. Myrthe Brachel, projectmanager van ZONH kijkt terug op een inspirerende en warme 4-daagse trip.

Kennis delen

Kennis opdoen van elkaars vak staat centraal tijdens Topzorg. De eerste avond begon met een boeiende lezing door de patholoog van het NWZ over onnatuurlijke dood . Huisartsen en specialisten hebben samen de workshops voorbereid. Hieronder een kleine greep uit de thema’s die tijdens deze editie van Topzorg aan de orde kwamen:

Netwerken

Wat door velen gewaardeerd wordt in deze jaarlijkse cursus is dat naast lezingen en werksessies er ook voldoende tijd is om elkaar op een informele wijze te leren kennen. Er is gelegenheid om te bespreken wat er in de regio speelt. Ook zijn nieuwe ideeën met elkaar gevormd en gedeeld welke bij terugkomst actief met elkaar worden opgepakt.

Het was een leerzame en boeiende editie van Topzorg. De voorbereidingscommissie staat weer in de starthouding om de volgende editie Topzorg 2017 voor te bereiden. Als er nu al onderwerpen zijn die u graag wilt inbrengen, neem dan contact op met Myrthe Brachel.

Meer weten?

Neem contact op met Myrthe Brachel-Pap, projectmanager

Myrthe Brachel-Pap

072-541 4600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven