Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Lancering website Netwerk Oncologische Zorg (NOZ)

Soort nieuws: ZONH nieuws
Datum: 08-11-2016

Wilt u als verwijzer weten waar gespecialiseerde eerstelijns -fysiotherapeuten, -diëtisten en psychosociale zorgverleners voor behandeling van (ex) kankerpatiënten zijn gevestigd? Raadpleeg dan vanaf nu www.netwerkoncologischezorg.nl. Met het live gaan van deze website is wederom een belangrijke stap gezet in de vorming van dit multidisciplinair eerstelijnsnetwerk in Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland.

Eerstelijnsnetwerk

Sinds 2014 wordt onder begeleiding van ZONH gewerkt aan de vorming en borging van een multidisciplinair eerstelijnsnetwerk voor behandeling en begeleiding van (ex-) kankerpatiënten. Het initiatief is genomen door de Noordwest Ziekenhuisgroep samen met een aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten. Alle eerstelijns -fysiotherapeuten, -diëtisten en psychosociale zorgverleners die zijn aangesloten bij dit netwerk, zijn werkzaam in de regio’s Noord-Kennemerland en Kop van Noord-Holland.

Sociale kaart voor zorgverleners in de buurt

Verwijzers en patiënten hebben dringend behoefte aan een goede sociale kaart, waarop zichtbaar is waar gespecialiseerde deskundige zorgverleners dichtbij hen in de buurt zijn gevestigd. De website voorziet in deze behoefte, doordat makkelijk, door het intoetsen van uw postcode de verschillende gespecialiseerde zorgverleners in uw buurt kunt vinden.

Informatie op de website

De website geeft daarnaast veel informatie over het netwerk, de toelatingscriteria, het bestuur en wat de gespecialiseerde zorgverleners in de verschillende fasen van de ziekte kanker kan betekenen.

Kortom de website is meer dan een kijkje waard!

De website www.netwerkoncologischezorg.nl.

Vragen?

Meer weten?

Neem contact op met Liliane Sinke, projectmanager

Liliane Sinke

072 - 5414600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven