Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven

Intervisie wijkverpleegkundigen S1: Met gevulde rugzak op pad in 2017

Soort nieuws: ZONH nieuws
Thema: Wijkgerichte zorg
Datum: 13-12-2016

Wat zijn de successen en aandachtspunten van twee jaar S1 in de wijk? Hierover gingen wijkverpleegkundigen met S1-taken, onder begeleiding van ZONH, in gesprek met collega’s in de laatste intervisiebijeenkomsten van 2016. Er ontstond een lange lijst met conclusies,ideeën en tips. 

Praktijkvoorbeelden gedeeld 

In het plenaire deel gaven wijkverpleegkundigen Laura Hollenberg en Annika Angevare inzicht in hun plan van aanpak voor de wijk Nieuw Den Helder. Zij deelden kennis en ideeën over hoe het wijkplan tot stand is gekomen, wat de invloed is op de wijkverpleegkundigen en op andere partijen en wat aandacht verdient in 2017. Daarna besprak Gea Klercq haar aanpak in Bergen. Wat zij heeft opgebouwd aan netwerk, contacten en activiteiten.

Twee jaar intervisie wijkverpleegkundigen met S1 taken: wat neem je in je rugzak mee?

In het tweede deel van de bijeenkomst volgde een interactieve sessie. Deelnemers gingen met elkaar in gesprek. Wat werkt wel, wat werkt niet? Wat zijn successen? Wat zijn aandachtspunten? Wat neem je mee in je rugzak naar 2017? En wat is daarvoor nodig?
Belangrijkste items:

Verder lezen?

Intervisiebijeenkomsten wijkverpleegkundigen Noord-Holland Noord

In overleg met de thuiszorgorganisaties en VGZ organiseert ZONH in de regio Noord-Holland Noord intervisiebijeenkomsten voor de wijkverpleegkundige met S1-taken. Naast professionalisering en empowerment wisselen de wijkverpleegkundigen tijdens de intervisiebijeenkomsten met collega’s kennis en ervaring uit. Lees meer over het project Intervisie Wijkverpleegkundigen met S1-taken Noord-Holland Noord op de projectpagina.

Meer weten?

Neem contact op met Will Molenaar, projectmanager

Will Molenaar

072 - 5414600

 

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht

Gerelateerd nieuws


Reageer op dit nieuwsbericht


Reacties (0)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het ZONH-nieuws in uw regio? Schrijf u gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven