Topzorg 2017: Zorg voor de dokter

05-04-2017

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de Cursus Topzorg 2017. Deze vindt plaats van woensdagochtend 5 april 2017 tot en met zaterdagochtend 8 april 2017 (uit en thuis) in het Certosa di Pontignano (14e eeuws klooster en campus van de Universiteit van Siena) te Siena, Italië. U kunt nu inschrijven!  

De cursus wordt georganiseerd voor huisartsen, specialisten (Noordwest Ziekenhuis Groep) en managers uit Noord-Kennemerland (en omringende gemeenten).  

Natuurlijk is dit andermaal een uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten, elkaar te informeren en om de vakkennis op een nog hoger niveau te tillen. 

Onderwerpen die aan de orde komen onder het motto ‘Zorg voor de dokter’ zijn onder meer:

Mis deze kans niet om thuis te komen met bruikbare antwoorden, cultureel verrijkt en met een uitgebreid nieuw netwerk.

Inschrijven

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan spoedig in (uiterlijk 30 januari). U kunt dit doen door het  ingevulde inschrijfformulier samen met kopie identiteitsbewijs en digitale pasfoto te sturen aan d.quist@nwz.nl

Voorbereidingscommissie Cursus Topzorg 2017

Ellen Barnasconi (huisarts Egmond aan Zee), Henk Eilert (beleidsmedewerker Noordwest Ziekenhuisgroep), Birgit Kemper (huisarts Oudorp), Willem Moolenaar (gastro-enteroloog Noordwest Ziekenhuisgroep), Dirkje Quist (secretaresse Noordwest Ziekenhuisgroep), Gitte van Twillert (internist Noordwest Ziekenhuisgroep) 

Neem voor meer informatie contact op met Myrthe Brachel-Pap, projectmanager ZONH via 072 6514600 of m.brachel-pap@zonh.nl.

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht