Open casuïstiekbespreking - Longcarcinoom en pijn

30-05-2017

Uitnodiging open casuïstiekbespreking palliatieve zorg

Het Netwerk Palliatieve Zorg Noord-Kennemerland organiseert op dinsdag 30 mei 2017 weer een regionale casuïstiekbespreking. Tijdens deze bespreking zullen wij aan de hand van een casus en presentatie dieper ingaan op het onderwerp:

Longcarcinoom en pijn
Hoe kunnen er goede afspraken gemaakt worden rondom pijnbeleid als er meerdere hulpverleners betrokken zijn?

Annelies Knol, wijkverpleegkundige met aandachtsgebied oncologie bij Evean brengt de casus in en Yvonne G. van Ingen zal als arts consulent IKNL de avond begeleiden.

Doel van de casuïstiekbespreking is onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen, ethische reflectie en het verbeteren van multidisciplinaire samenwerking in de regio Noord-Kennemerland.

Doelgroep

Professionele zorgverleners uit de regio Noord-Kennemerland, die werkzaam of gespecialiseerd zijn in palliatieve zorg. Wij willen verpleegkundigen van de cardiologieafdeling als ook Praktijk Ondersteuners Huisartsen (POH) ouderenzorg en wijkverpleegkundigen van harte uitnodigen.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, huisartsen en SOG.

Wanneer

Dinsdag 30 mei 2017.
Van 17.30 uur tot 19.00 uur. De zaal is vanaf 17.00 uur open.
Voor broodjes wordt gezorgd.

Overige data 2017

26 september en 12 december.
Iedere keer zal een nieuw onderwerp aan de hand van een casus of richtlijn besproken worden. Mocht u zelf een casus willen inbrengen, dan kunt u mailen naar mevrouw Yvonne G. van Ingen, consulent Palliatieve zorg via e-mail info@yvonnegvaningen.nl. Gebruikt u voor het indienen van een casus alstublieft het volgende format: Raamwerk casus.

Locatie

De Lounge van het personeelsrestaurant van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar.

Aanmelding

Graag verzoeken wij u zich vooraf aan te melden door het invullen van het formulier via deze link

Vragen / nadere informatie

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Yvonne G. van Ingen, consulent palliatieve zorg via e-mail info@yvonnegvaningen.nl.
Voor vragen over de organisatie kunt u contact opnemen met Linda van der Heide, secretariaat, 072-5414600 of l.vanderheide@zonh.nl.

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht