Netwerkbijeenkomst Grenzeloos Samenwerken op 19 januari

19-01-2018

De Gemeente Beverwijk en Gemeente Heemskerk organiseren de netwerkbijeenkomsten Grenzeloos Samenwerken. Deze netwerkbijeenkomsten hebben tot doel het aanzetten tot werken aan een ‘effectief en betaalbaar netwerk van zorg en ondersteuning’ waarbij de potentiële sporter centraal staat en mee kan doen naar vermogen.

Doel

Aanbod aangepast sporten: bekend, laagdrempelig en dichtbij. Het aanbod heeft bekendheid bij alle disciplines die een rol spelen bij het doorverwijzen en bij het op maat aansluiten bij de klant, waardoor potentiële sporters met een beperking begeleid kunnen worden naar een beweeg- en/of sportaanbod naar keuze.

Subdoelen

Voor wie?

(Zorg)professionals uit het sociale domein van zowel Beverwijk als Heemskerk, die direct en indirect te maken hebben met de doelgroep mensen met een beperking. WMO consulenten, sociale teams, praktijk ondersteuners huisartsen (POH-ers), Centrum Jeugd en Gezin, MEE/de Wering, Zorgnetwerk, wijkverpleging, welzijnswerk, buurtsportcoaches en sportverenigingen, WMO cliëntenraden, gehandicaptenplatform, de ouderenbond en vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen.

Tijd en locatie

Vrijdag 19 januari van 9:30 tot 12:30 bij Heliomare Heemskerk

Programma

Netwerkbijeenkomst: Maak kennis met het aanbod in de regio (19 januari)

  • Plenaire ontvangst door de wethouders
  • Rondleiding de Velst (Heliomare Heemskerk)
  • Maak kennis met het sportloket
  • Uniek sporten (doelgroepen, aanbod en app)
  • Markt: wat draag jij bij aan en wat is jouw rol bij aangepast sporten en bewegen?
  • Wilt u zich al aanmelden? Dat kan: m.pronk@heemskerk.nl


    Deel via e-mail Print de pagina
    terug naar het overzicht