Café Doodgewoon Alkmaar: 'Palliatieve Sedatie' 13 september

13-09-2017

Het Netwerk Palliatieve Zorg organiseert op woensdag 13 september 2017 een Café Doodgewoon in Hal van Hospice Alkmaar, Blanckerhofweg 13, 1816 HG Alkmaar.

Deze lezing over Palliatieve Sedatie wordt verzorgd door Jose Boots, gespecialiseerd wijkverpleegkundige oncologie en palliatieve zorg en VTHT bij EVEAN Thuiszorg NHN. Tevens is Jose consulent palliatieve zorg bij het IKNL. Palliatieve sedatie is het opzettelijk verlagen van het bewustzijn in de laatste levensfase. Palliatieve sedatie kan gebruikt worden wanneer het verlichten van ondraaglijk lijden op een andere manier niet meer mogelijk is. Jose Boots geeft deze avond meer uitleg over het geven van palliatieve sedatie en wat daarbij komt kijken. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Café Doodgewoon is een bijeenkomst voor iedereen die met terminale (palliatieve) zorg te maken heeft of hierin geïnteresseerd is, van patiënt en mantelzorger/vrijwilliger tot professionele zorgverlener. Op deze bijeenkomsten kunnen lotgenoten en professionals elkaar ontmoeten en ervaring en informatie uitwisselen. 

Datum: woensdag 13 september 2017

Programma: 
19.30 - 20.00 uur: Inloop

20.00 – 20.30uur Gastspreker Jose Boots

20.30 - 22.00 uur Napraten, elkaar ontmoeten

Toegang is gratis

Meer details in bijgevoegde PDF.

Locatie: Hal van Hospice Alkmaar, Blanckerhofweg 13, 1816 HG Alkmaar

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht