Café Doodgewoon Hoorn - Hoe helend kan een persoonlijk afscheid zijn

22-03-2017

De werkgroep van Café Doodgewoon organiseert op woensdagavond 22 maart 2017 weer een bijeenkomst van Café Doodgewoon in de kapel Dijk en Duin van Hospice Dignitas, Wilhelminalaan 2 te Hoorn.

Het thema van de avond is: ‘Hoe helend kan een persoonlijk afscheid zijn’ door Mia Koelemeijer.

Het “café” is open vanaf 19.30 uur.
Tussen 20.00 - 21.00 uur komt het thema van de avond aan de orde.
Vanaf 21.00 uur kan er onder het genot van een drankje nagepraat worden.
Het “café” sluit om 22.00 uur.

Meedenken, meevoelen, meedoen en meebeleven met alles wat een persoonlijk afscheid waardevol maakt

Naast alle praktische zaken, die bij een afscheid horen, bestaat er ook een mogelijkheid om een ritueelbegeleider in te schakelen.
Zij gaat samen met de betrokkenen op zoek naar een rode draad van het leven van een dierbare om zo een waardevolle en blijvende herinnering van een afscheidsdienst te maken, ook als het soms lastig kan zijn door samengestelde of verstoorde familierelaties. Mia Koelemeijer ondersteunt op professionele wijze familie en vrienden en verzorgt samen met hen een passend afscheid zodat dit een eerste stap is naar rouwverwerking.

Mee In Afscheid
www.meeinafscheid.nl

Café Doodgewoon staat voor bijeenkomsten voor iedereen die met palliatieve terminale zorg te maken heeft. Tijdens de bijeenkomsten is een spreker aanwezig die over een onderwerp praat waar we allemaal mee te maken hebben of kunnen hebben in de Palliatieve zorg.

Iedereen die, op welke manier dan ook, te maken heeft met Palliatieve terminale zorg is van harte uitgenodigd. Kom doodgewoon!

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht