Café Doodgewoon 18 oktober 2017 in Schagen

18-10-2017

In 2008 is Café Doodgewoon geopend voor professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en belangstellenden voor de palliatieve zorg. Sinds voorjaar 2015 is het Café gestart met een bijeenkomst op de derde woensdagavond van de maand in Schagen.

Programma
19:45 – 20:00 uur Inloop
20:00 - 21:00 uur Gastspreker : Evelien de Jager
21:00 - 21:30 uur Ontmoeting

De presentatie wordt verzorgd door Evelien de Jager van Uitvaartcentrum Pieter Dekker. Het zal o.a. gaan over de ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche en wat dit betekent voor de naasten. Waar kom je voor te staan als je te maken krijgt met een overlijden, heb je zicht op alle (on)mogelijkheden, zijn er niet te veel keuzes? De wijze waarop we heden ten dage omgaan met de dood is in de laatste decennia erg veranderd. Betekent het dan dat het “makkelijker” is geworden of is het soms ook lastig om een gedegen beslissing te maken over de laatste momenten, rituelen en wensen? Er is natuurlijk voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden is niet nodig, er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Locatie:
De bijeenkomst is in het gebouw van het Uitvaartcentrum Pieter Dekker, Menisweg 2, 1742 NJ Schagen. U bent van harte welkom!

Deel via e-mail Print de pagina
terug naar het overzicht