Verslag of presentatie?

Zoekt u een verslag of presentatie van één van onze bijeenkomsten, deze vindt u bij verslagen.

Verslagen
 

Agenda

Op deze pagina vindt u alle actuele agendapunten.


29-08-2017
ZONH-Zomergesprekken
ZONH is er voor u. Uw ideeën, wensen en behoeften zijn de uitgangspunten voor ZONH. Daarom willen we graag met u in gesprek en nodigen we u van harte uit voor de ZONH-Zomergesprekken.
Lees verder

11-09-2017
Uitnodiging voor de open casuïstiekbespreking palliatieve zorg op maandag 11 september 2017
Op maandag 11 september vindt er een Casuïstiekbespreking Palliatieve Zorg bij het Westfriesgasthuis in Hoorn.
Lees verder

13-09-2017
Café Doodgewoon Alkmaar: 'Palliatieve Sedatie' 13 september
Het Netwerk Palliatieve Zorg organiseert op woensdag 13 september 2017 een Café Doodgewoon in Hal van Hospice Alkmaar, Blanckerhofweg 13, 1816 HG Alkmaar.
Lees verder

19-09-2017
Intervisie wijkverpleegkundigen met S1-taken regio Noord-Holland Noord 19 september
In overleg met de thuiszorgorganisaties en VGZ organiseert ZONH in de regio Noord-Holland Noord intervisiebijeenkomsten voor de wijkverpleegkundige met S1-taken. Naast professionalisering en empowerment wissel je tijdens de intervisiebijeenkomsten met collega’s kennis en ervaring uit. Thema op 19 september is VGZ beleid 2018.
Lees verder

21-09-2017
Workshop: Risicostratificatie: Grip op de werkdruk in de praktijk
Huisartsen en zorgmanagers hebben het te druk. Ze dreigen de regie over hun praktijk te verliezen. Het verkleinen van de praktijken wordt vaak als oplossing gezien, maar is niet altijd eenvoudig. Het Jan van Es Instituut biedt een one-day training Risicostratificatie* aan op 21 september.
Lees verder

25-09-2017
Workshop: Goed bestuur in de eerste lijn
Steeds meer organisaties in de eerste lijn zoeken samenwerking in de regio. Wat zijn in deze nieuwe werkelijkheid de verantwoordelijkheden en de bevoegdheden van de diverse partijen? Dit vereist een heel andere manier van kijken naar de organisatie. Deze workshop van het Jan van Es Instituut verschaft inzicht.
Lees verder

25-09-2017
Symposium ‘Palliatieve zorg; Verbinden moet! Een kwestie van durven en doen’
Vooraankondiging Symposium ‘Palliatieve zorg; Verbinden moet! Een kwestie van durven en doen’ op 25 september 2017. Bestemd voor verzorgenden, helpenden en vrijwilligers.
Lees verder

26-09-2017
Open casuïstiekbespreking: Doodswens, bewust afzien van eten en drinken
Het Netwerk Palliatieve Zorg Noord-Kennemerland organiseert op dinsdag 26 september 2017 weer een regionale casuïstiekbespreking. Tijdens deze bespreking zullen wij aan de hand van een casus en presentatie dieper ingaan op het onderwerp: Doodswens, bewust afzien van eten en drinken. Wat te doen met een patiënt met een persisterende doodswens bij voltooid leven?
Lees verder

09-10-2017
Symposium ‘Palliatieve zorg; Verbinden moet! Een kwestie van durven en doen’
Vooraankondiging Symposium ‘Palliatieve zorg; Verbinden moet! Een kwestie van durven en doen’ op 9 oktober 2017. Bestemd voor artsen en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.
Lees verder

Verslag of presentatie?

Zoekt u een verslag of presentatie van één van onze bijeenkomsten, deze vindt u bij verslagen.

Verslagen